ICAM ICAM ICAM ICAM ICAM ICAM ICAM ICAM ICAM ICAM ICAM ICAM ICAM ICAM ICAM ICAM
Fabrica de mobila Chisinau | ICAM.MD

Fabrica de mobila din Chisinau

"ICAM" - este fabrica de mobila - lider în producere de mobilă capitonată și mobilă corp în Moldova.

 

Fabrica de mobila Icam

 

SA "ICAM" și-a început activitatea în anul 1944. Pe parcursul a 70 de ani, fabrica de mobila Chișinău și-a perfectat capacitatea de producție. Principiul de bază al întreprinderii întotdeauna a rămas neschimbat. Acesta este tinderea către calitatea înaltă și stil modern. În mare măsură, datorită perfecționismului, pe care se bazează fabrica noastre, am reușit să obținem o notorietate și recunoaștere de scală largă.

 

SA "ICAM" este o fabrică multifuncțională de mobilă. Celora din Chișinău și din restul republicii de mult timp li este cunoscut, unde se poate achiziționa cea mai largă gamă de mobilier tapițat, mobilier de bucătărie, mobilier pentru holuri, camere de copii, dar, de asemenea, școli, grădinițe și spitale.

 

Pe parcursul a mai mulți ani, noi am devenit un lider național în producția de mobila moale și obișnuită. Noi întotdeauna ne deosebim de alți producători de mobilier prin dotarea tehnică avansată și nivelul înalt de calificare a muncitorilor. Utilizarea echipamentelor specializate permite de a garanta punerea în aplicare a comenzilor cele mai complexe în termenii cât mai limitați.

 

Controlul riguros al calității fiecărui produs — acesta este principiul care este respectat de fabrica de mobilă Chișinău ICAM. Locuitorii din Chișinău și alte orașe din țară, întotdeauna pot să conteze pe echipa de profesioniști adevărați, care își iubesc și respectă munca sa, totodată și preferințele fiecărui client. Toate produsele fabricate sub marca comercială "ICAM", corespund normelor și standardelor de calitate. Acestea sunt curate și sigure din punct de vedere ecologic, și toate produsele trec verificări periodice și sunt confirmate de certificatul igienic, certificat de calitate, dar, de asemenea, corespunde cu standardul internațional de calitate ISO 9001:2015 (15.06.2016-15.06.2019).

 

Întreprinderea "ICAM" își extinde în mod constant gama de produse de mobilă și oferă prețuri cât mai accesibile. Politica întreprinderii se axează pe comenzi individuale. În acest scop, pe teritoriul întreprinderii este deschis un atelier pentru comenzi speciale.

 

Fabrica de mobilă Chișinău se află în perimetrul străzilor Tighina, Columna, Alexandru cel Bun și Bulgară. Mai mult de 500 canapele, dormitoare, bucătării, holuri și dulapuri vă puteți găsi în magazinul nostru "ICAM", care se află pe str Tighina, 65. Tel.: 022 271 278, 022 270 381. Mob.: 060002730