ICAM ICAM ICAM ICAM ICAM ICAM ICAM ICAM ICAM ICAM ICAM ICAM ICAM ICAM ICAM ICAM
Livrarea mobilei Chișinau | ICAM.MD

Livrarea mobilei Chișinau

 

Magazinul de mobilă ICAM oferă clienților săi condiții avantajoase de livrare a produselor achiziționate. Transportarea mobilierului se efectuează cu respectarea strictă a tehnicii de securitate, care protejează produsul de la toate tipuri de daune. Fiecare client poate conta la o livrare rapidă și sigură, beneficiind de următoarele servicii:

1. Livrarea mobilei Chișinău se efectuează - GRATUIT;

2. Livrarea mobilei în Moldova, în afara capitalei se efectuează conform tarifului - 10.00 lei/km;

3. Livrarea mobilei în raza capitalei se efectuează în termen de o zi între orele 09:00 și 17:00, de luni până duminica;

 

ICAM - livrare comodă a mobilerului de la producător

 

În afară de aceasta, clienții serviciului ICAM ar trebui să acorde atenția la faptul că în zilele de sărbători, livrarea mobilei Chișinău și alte localități nu se va efectua. Pentru a organiza transportarea mobilierului, trebuie de încheiat acordul prind data și ora livrării cu angajat al serviciului specific de la magazin și cu un consultant de serviciu. În același timp, nu se execută acorduri preliminare. Magazinul ICAM oferă transportarea mobilei de orice volum la timpul convenabil pentru clienți. Prin versiunea online a magazinului, Dumneavoastră de asemenea, puteți folosi serviciul de livrare a mobilierului în Moldova la orice distanță selectată.

 

Livrarea mobilei