ICAM ICAM ICAM ICAM ICAM ICAM ICAM ICAM ICAM ICAM ICAM ICAM ICAM ICAM ICAM ICAM
Mobila in rate. Mobila ieftina in credit | ICAM.MD

Mobila ieftina in credit

 

Noi știm ce importanță are mobilierul confortabil și practic. Disponibilitatea acestuia face orice spațiu mai confortabil și mai luminos. Vă plac produsele de mobilier, însă la achiziționarea acesteia nu dispuneți de mijloacele bănești? Aceasta nu este o problemă, pentru că împreună cu magazinul ICAM, veți putea să achiziționați mobilă în credit în condițiile avantajoase pentru dvs.

 

SA "ICAM" oferă posibilitatea de a cumpăra mobilă în CREDIT, pe termen de 6, 12 sau 18 luni!

 

Condițiile de eliberare a creditului (pentru persoane fizice):
1) Mărimea creditului trebuie să fie de o sumă care depășește 2000 de lei;
2) Pentru a cumpăra mobilă în rate, mobilă ieftină, clientul trebuie să dispună de un pașaport al Republicii Moldova (CERTIFICATUL DE SALARIU NU ESTE NECESAR)
3) Creditul se acordă, inclusiv și persoanelor juridice.

 

Magazinul ICAM oferă clienților săi o gamă largă de servicii personalizate. Pentru noi este important ca fiecare doritor să poată obțină servicii de calitate în alegerea produselor mobiliare, precum și, în funcție de circumstanțe, să reușească achiziționarea mobilei în credit, sau mobila ieftina. Chișinău și restul republicii beneficiază de posibilitatea de a achiziționa mobilier, cu dreptul de achitare treptată pentru marfa procurată. Condițiile de împrumut se aplică la orice fel de produse, a cărei valoare (inclusiv totală) depășește suma de 2000 lei (MDL). Adresați-vă la specialiștii serviciului ICAM și veți afla cum de a cumpăra mobilă în rate, în Chișinău, la prețuri rezonabile și în cel mai scurt timp.