ICAM - mobila familiei tale
Catalog

Fabrica de mobila ICAM

Slide image

Lider în producerea de mobilă capitonată și mobilă corp în Moldova.

80 ani

în sfera producerii de mobilă

390 mii +

unități de mobilă produsă

478

muncitori calificați

Istoria noastră

2023

astăzi ICAM nu mai este doar o fabrică de mobilă, ci un brand european modern care oferă o gamă largă de produse: mobilă tapițată (canapele, paturi, fotolii), mobilă pal (dulapuri, vitrine, mobilier de birou, etc.) care va satisface atât nevoile persoanelor fizice, cât și ale clienților corporativi.

1990

introducerea în practică a metodelor moderne de management al producției de mobilier tapițerie. Această perioadă se caracterizează prin reechipare tehnică și modernizare a bazei materiale, introducerea mobilierului în stil clasic și retro în procesul de producție.

1988

Concomitent cu trecerea la economia de piata, fabrica a trecut la un nou sistem de management, modificîndu-și forma juridica și organizatorica ca: Întreprinderea Populară „ICAM” Întreprinderea colectivă „ICAM” Din octombrie 1993 - societate pe acțiuni închisă;

1970

„Fabrica de mobilă Nr.1 ​​din Chișinău” primește statutul de nivel republican, având monopolizată nișa producției de mobilă tapițată.

1965

Aceasta este o perioadă de reînnoire a gamei și de creștere a producției. Producerea de scaune, dulapuri este de domeniul trecutului. A început producerea de canapele, fotolii, mobilier tapițat

1950

creșterea gamei și volumului producției de mobilier: taburete, dulapuri, scaune, dulapuri de bucătărie, mese, canapele

1947

Obținerea numelui de agent economic „Uzina de prelucrare a lemnului din Chișinău”.
Alt Text!

Astăzi ICAM este o fabrica modernă specializată, care produce și garantează onorarea celor mai complexe comenzi în cel mai scurt timp posibil.
Cea mai strictă verificare a calității fiecărui produs este credo-ul nostru. Toate materialele sunt ecologice și sigure, ceia ce este confirmat de certificatul de calitate și respectă standardul internațional ISO 9001:2015, 15/06/2016-15/06/2011.
Baza de producție se extinde pe o suprafață de aproximativ 2 hectare și este situată în centrul Chișinăului, de-a lungul perimetrului străzilor Tighina, Columna, Alexandru cel Bun, Bulgară.

Fabrica de mobilă ICAM î-și dezvoltă gama de produse, prețurile fiind accesibile, satisfăcînd continuu nevoile cliențelor. Soluțiile originale de design, selecția largă de culori, materiale, rame, elemente decorative vor face comanda dumneavoastră specială și unică.

Ne extindem constant geografia vânzărilor. Au fost deschise magazine în România - Iași, Brașov, București și un nou showroom în Chișinău.
ICAM nu se oprește aici și privește viitorul cu incredere. Suntem convinși că multe produse și realizări noi ne așteaptă!

Certificate și diplome

Mobilierul de înaltă calitate al TM „ICAM”, serviciul impecabil și soluțiile originale de design ale biroului de proiectare au fost recunoscute de juriu la expoziții de specialitate și concursuri naționale. Un indicator clar al muncii de succes a echipei ICAM JSC este o mulțime de diplome și premii:

Produsul a fost adaugat in coș

Treci în coș

Pentru o experiență mai bună, acest site folosește cookies.