ICAM - mobila familiei tale
Catalog

Mobilă la comandă

Aveți proprii idei referitor la ceea ce fel de mobilă interiorul casei dumneavoastră are nevoie? Fabrica de mobila "ICAM" poate să realizeze toate visele dumneavoastră în acest domeniu! Având o bază tehnică dezvoltată și o gamă largă de materiale, precum și o experiență bogată, calificarea personalului și creativitate designerilor, vom crea pentru dvs mobilă practică mobila la comanda ieftina, și în cel mai scurt timp.

Comandarea canapelelor în culori individuale la SA "ICAM"

În magazinul nostru găsiți peste 300 de canapele, diferite modele în diferite culori, însă dacă doriți o combinație specifică de culori și stofe, puteți plasa comanda individuală în magazinul nostru.

La plasarea comenzilor individuale de confecționarea canapelelor se mărește prețul produsului cu 10%, din motiv că suportăm cheltuieli suplimentare.

De asemenea se achită un avans de 50% din valoarea mărfii.

Comandarea un proiect de design de la SA "ICAM"

Doriți să creați propriul model de mobilier? Ne bucurăm că tot mai mulți clienți sunt dornici să fie creativi, căutând concepte noi. Pentru a cumpăra mobila la comanda Chisinau și în afara capitalei, trebuie să vă adresați către un designer din departamentul de proiectare SA "ICAM". Acest lucru se poate face prin telefon, apelând la numărul: 022 271 276 sau - 079 945 146. Adresa departamentului de proiectare - or. Chișinău, str Tighina, 65. Angajatul fabricii de mobilă însuși vă va da întrebări suplimentare, va veni la obiect, va desena o schiță, va efectua toate măsurările necesare și va furniza mostrele tuturor materialelor utilizate. Apoi, specialist în crearea de mobilier, împreună cu Dumneavoastră va modela varianta cea mai potrivită în echipare și de aranjare a mobilierului, obținut de la mobila de comanda.

Alegând mobila la comanda ieftina la timpul cuvenit de la specialiștii ”ICAM”, serviciul de proiectare design se oferă absolut GRATIS.

Dacă veți fi satisfăcut de rezultatul obținut, rugați angajatorul să vă imprimeze proiectul de design obținut și să perfecteze comanda. Puteți fi siguri în ceea că ați făcut o alegere corectă!

Mobila de comanda de la SA ”ICAM” - este profitabil și practic. Iată avantajele care aparțin serviciului dat:

• Puteți alege design de mobilier optim pentru interiorul locuinței;

• Aranjamentul al mobilierului ales poate fi efectuat în mod virtual;

• Posibilitatea de a alege dimensiunile necesare pentru dulapuri, paturi, rafturi și comode, astfel încât spațiul camerei sau unui apartament să fie organizat cât mai ergonomic și confortabil;

• Posibilitatea de a imprima varianta aleasă a proiectului de design în mai multe tipuri: vedere de sus, vedere de ansamblu, detalierea unor variante;

• Încredere în ceea ce ați ales, mobilierul va fi aranjat de dvs în apartament sau camera așa cum ați planificat.

• Individualitate și stil.

 

Produsul a fost adaugat in coș

Treci în coș

Pentru o experiență mai bună, acest site folosește cookies.