ICAM - mobila familiei tale
Catalog

Termeni și condiții

Prezenții Termeni și Condiții de utilizare a magazinului online  sunt aplicabile comenzilor pentru achiziționarea produselor/serviciilor oferite de compania ÎPC „ICAM„ SA prin intermediul site-ului icam.md.

Pentru folosirea în bune condiții a site-ului, vă recomandăm familiarizarea cu atenție a Termenilor și Condițiilor prezentate. Ne rezervăm dreptul de a face modificări ale acestor prevederi, fără o notificare prealabilă.

1. Dispoziții Generale

Acest site este deținut de ÎPC  „ICAM” SA. La înregistrarea comenzii in magazinul online, Cumpărătorul  accepta Termeni si Condițiile de vânzare a bunurilor/produselor și/sau prestare a serviciilor  care sunt bazați pe legislația RM (in continuare – Termeni și Condiții) prezentate mai jos.

Folosirea site-ului icam.md presupune acceptarea Termeni si Condiții propuse de către ÎPC „ICAM„ SA, în conformitate cu Legea nr.284/2004 privind Comertul Electronic. Relațiile dintre client si vânzător sunt stabilite în baza Legii nr.105/2003 cu privire la Protecția drepturilor consumatorului, si a altor acte normative adoptate în conformitate cu aceasta.
Vânzătorul își rezerva dreptul de a modifica Termenii si Condițiile date, iar Cumpărătorul este obligat sa monitorizeze modificările.

2. Protecția datelor cu caracter personal

Prin utilizarea site-ului  icam.md sunteți de acord în mod automat cu colectarea și prelucrarea datelor cu caracter personal, care sunt necesare pentru procesarea/confirmarea/executarea comenzilor. vc

Datele personale se prelucrează doar pentru scopuri legitime, precum acela de a furniza produsele pe care le comanzi, promoții, google analytics, cookies și notificări\newsletter.

Toată informația ce conține date cu caracter personal este stocată și utilizată doar pentru perioada necesară atingerii scopurilor pentru care a fost colectată și în conformitate cu prevederile stabilite de Legea nr. 133/2011 privind protecția datelor cu caracter personal.

Noi folosim măsuri de securitate comerciale pentru a preveni accesul neautorizat, menținerea exactității datelor și pentru asigurarea utilizării corecte a informației de pe site. Transmiterea datelor pe internet sau prin rețeaua wireless nu poate fi protejata în totalitate. Prin urmare, la fel ca alte companii, noi nu putem garanta securitatea informației pe care o oferă Cumpărătorului, astfel, el va face acest lucru pe propria răspundere.

3. Înregistrarea și achitarea comenzii

Achitarea comenzilor este posibilă cu cardul de plată – la primirea comenzii veți primi bonul fiscal ce va confirma plata.

Plata online se face în condiții de siguranța maxima folosind ca instrument de plată cardul de plată, care permite efectuarea de tranzacții online. După efectuarea plății veți primi o confirmare de plata pe adresa dvs. de email.

Procesatorul de plata folosește un sistem securizat, bazat pe ultima versiunea a standardului de securitate 3D-Secure ceea ce înseamnă o nouă abordare globală a autentificării cumpărătorilor în tranzacții sigure online. Aceasta măsura de siguranța presupune redirecționarea utilizatorului în momentul efectuării plații pe o pagina securizata maib unde autentificarea fiecărui deținător de card se face prin atribuirea unui cod de unică folosințe pentru fiecare tranzacție online.

Rambursarea mijloacelor bănești se efectuează doar pe cardul de plată care a fost folosit pentru achiziție.

Datele cardului vor fi introduse pe pagina securizata a băncii, pentru efectuarea plății vor fi solicitate următoarele date:

  • Numărul cardului (16 cifre)
  • Data expirării (luna și anul)
  • Codul CVC sau CVV (3 cifre)
  • Numele și prenumele de pe cardul de plată

4. Livrarea produselor / mărfurilor / serviciilor

După înregistrarea comenzii, cumpărătorului i se oferă informația privind data preconizată de transmitere a comenzii de către curieri / serviciul de livrare.

Termen de Livrare

Livrarea mobilierului se efectuează de luni până sâmbătă între orele 09:00 – 18:00.

Termenul de livrare pentru produsele aflate în stoc este de 4-5 zile lucrătoare.

Livrarea se efectuează cu mijloacele de transport a întreprinderii, auto proprii sau prin companiile de curierat rapid.

Pentru mobilierul achiziționat prin comandă se stabilește împreună cu clientul o zi și un interval orar pentru livrare.

Pentru clienții, care doresc livrare urgentă sau la oră fixă, la costurile de livrare deja prezentate se pot adăuga cheltuieli suplimentare.

Notă: În condiții excepționale, SA ICAM își rezervează dreptul de a modifica termenul de livrare, anunțând în prealabil cumpărătorul.

Condiții de livrare

Transportul este asigurat doar până în fața blocului sau la cea mai apropiată parcare.

Ridicarea la etaj este contra cost – 30 lei per etaj.

Dacă marfa nu poate fi livrată din cauza clientului (adresă incorectă, număr de telefon greșit etc.) întreaga responsabilitate pentru reținerea termenului de livrare și cheltuieli adiționale, îi aparține clientului.

În zilele de sărbători, livrarea mobilei în raza orașului Chișinău și alte localități nu se efectuează.

Montare

Toate produsele procurate sunt în formă dezansamblată!

Vă propunem echipa de asamblatori, garantăm asamblare rapidă, calitativă și la un preț accesibil, conform programării efectuate în magazinul de mobilă ICAM!

Costuri de Livrare

Livrarea în raza or.Chișinău se efectuează GRATUIT până la scara blocului, avînd suma minimă a cumpărăturii de 5000 lei.

În cazul în care costul mărfurilor nu depășește suma de 5000 lei, livrarea va constitui 150 lei.

În afara or.Chişinău, livrarea se taxează 15 lei per km.

Recomandăm să verificați integritatea produselor în momentul livrării împreună cu reprezentantul companiei, înainte de a semna actul de primire-predare.

Termenul de livrare se poate extinde în anumite situații izolate (de exemplu: condiții meteo nefavorabile, perioadele sărbătorilor legale, probleme tehnice neprevăzute etc). Vă vom notifica în cazul în care întâmpinăm una dintre situațiile izolate în prealabil.

Puteți alege orice adresa pentru livrare – acasă, în oficiu sau oricare altă adresă, fără achitări suplimentare. Noi acceptăm o singură adresă de livrare pentru fiecare comandă. În cazul în care aveți nevoie pentru a livra comanda pe diferite adrese, vă rugăm să înregistrați comenzi diferite pentru fiecare adresă.

La primirea produselor, vă rugăm în prezența curierului să verificați integritatea ambalajului, prezența bonului fiscal. Orice pretenție ulterioară cu privire la aceste aspecte nu vor fi acceptate.

5. Dreptul la retur 

Conform noțiunii din Legea nr. 105-XV din 13 martie 2013 privind protecția consumatorilor Cumpărătorul are dreptul de a returna produs/marfa procurată din anumite motive în timp de 14 zile de la ziua achitării. Mijloacele bănești sunt returnate pe cardul de pe care s-a efectuat cumpărătura.

Lenjerie de pat,  Articole textile (feţe de masă, şerveţele de masă, şervete, băsmăluţe etc.) nu pot fi schimbate sau returnate, în conformitate cu  Anexa nr.2 a Hotărârii Guvernului №1465 din 08.12.2003 (MO248-253/19.12.2003), în redacția Hotărârii Guvernului №1188 din 02.11.2007 (МО175/09.11.2007).

6. Politica de confidențialitate

În conformitate cu prevederile Legii Nr.133/2011 privind protecția datelor cu caracter personal, furnizorul de servicii prelucrează date cu caracter personal. Datele cu caracter personal sunt prelucrate cu buna-credință și se face în temeiul și în conformitate cu prevederile legale. Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizează prin mijloace mixte (automate și manuale), cu respectarea cerințelor legale și în condiții care să asigure securitatea, confidențialitatea și respectarea drepturilor persoanelor vizate.

Furnizorul colectează și prelucrează doar datele personale furnizate de consumatori la efectuarea comenzii: nume, prenume, număr de telefon, adresa, adresa poștală.

Datele personale sunt utilizate exclusiv în scopul administrării site-ului, pentru a permite accesul la informații special, pentru livrarea comenzilor sau pentru a contacta consumatorul în vederea executării livrării. Prin prezenta informare, utilizatorii și consumatorii iau cunoștință despre faptul că li se vor prelucra și utiliza datele cu caracter personal (nume, prenume, număr de telefon, adresa, adresa poștală). Furnizorul de servicii prelucrează datele cu caracter personal ale utilizatorilor și consumatorilor care sunt furnizate prin navigarea, folosirea și înregistrarea pe site-ul https://icam.md

Orice informație furnizată de către utilizatorii și consumatorii site-ului https://icam.md va fi considerată și va reprezenta consimțământul expres ca datele personale să fie folosite de Furnizor.

Furnizorul nu va dezvălui unei terțe părți niciuna dintre datele deținute, fără acordul persoanelor vizate și nu va comercializa, schimba, divulga aceste date cu alte persoane, cu excepțiile prevăzute de legislația în vigoare (la solicitarea instituțiilor publice ale statului, organele de drept, instanțelor de judecată, de asemenea autorizate să prelucreze date cu caracter personal).

Datele cu caracter personal pot fi prelucrate și utilizate de către Furnizor și în scopuri statistice și de promovare ulterioară.

Furnizorul de servicii îndeplinește cerințele de securitate a datelor cu caracter personal și asigură protecția datelor consumatorilor și le protejează pentru a nu fi pierdute, distruse, distorsionate/falsificate sau divulgate terțelor persoane.

Angajații furnizorului de servicii sunt obligați să respecte confidențialitatea datelor personale ale consumatorilor. Prelucrarea datelor cu caracter personal va fi realizată de persoana împuternicită a Furnizorului.

Furnizorul utilizează metode și tehnologii de securitate conform prevederilor legale în vigoare.

Furnizorul nu colectează informații referitoare la tranzacții, cum ar fi nr. la card, data expirării, țara de origine.

Pentru mai multe detalii și informații orice persoană interesată se poate adresa printr-un email la office@icam.md  sau prin telefon la numărul +373 _________________

6. Datele de contact

Denumirea juridica a companiei: ÎPC „ICAM„ SA

IDNO: 1003600089719

Adresa juridica: mun. Chișinău str. Tighina 65

Adresa fizica: mun. Chișinău str. Tighina 65

Telefon de contact: (022) 54-19-28

Email de contact: office@icam.md

Security capabilities and policy for transmission of paDatele cardului nu vor fi copiate sau stocate. Pentru achitare ve-ti fi redirectionat pe pagina securizata maib unde veti introduce datele cardului bancar.

 

Produsul a fost adaugat in coș

Treci în coș

Pentru o experiență mai bună, acest site folosește cookies.